Thaise vrouw op zoek naar een nieuwe partner.

Hallo beste lezer, Ik ben Thaise vrouw die onlangs van mijn vorige vriend is gescheiden. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe partner. Ik woon in West-Vlaanderen en wil hier ook niet weg. Je moet dus ook uit de omgeving komen. Langeafstandsrelaties zijn voor mij uitgesloten. Ik heb een kat en woon momenteel in een gedeeld appartement. Ik heb momenteel de gelukkige positie een fulltime baan te hebben. Daarom check ik hier onregelmatig mijn mailbox. Ik heb een rijbewijs, maar ik heb geen auto. Mijn hobby’s zijn vooral spelen op de computer. 

Mijn wens zou zijn dat jij er ook iets mee kunt doen, ook al heb je deze hobby’s zelf niet. Over het algemeen zouden mijn vrienden me als mooi omschrijven, hoewel ik hier zou willen vermelden dat verzoeken om alleen meer afbeeldingen worden afgewezen. Dit is hier geen bestelcatalogus. Ik leg hier alleen contacten tot de eerste date, alleen dan wissel ik mijn nummer uit. Dus wie er nu om vraagt, wordt ook afgewezen.

Ik hou van koken, ik hou van een goed stukje vlees en ik ben niet zo te vinden voor veganistische gerechten. BarbecueĆ«n in de zomer of soms in de winter is ook voor mij een must.

Ik denk dat het een begin is als eerste stap. Ik kijk uit naar je bericht die mij ook een goed overzicht van jou geeft. Dan kijken we eerst of we het hier goed met elkaar kunnen vinden. Als u gewoon op zoek bent naar een snelle date, vindt u niet wat u zoekt, u verliest dan alleen uw tijd.

Oh ja … voordat ik het vergeet … Deze Thaise vrouw zie er echt heel goed uit, maar ik ben niet op zoek naar een knappe jongen of atleet met een sixpack. Dus aan iedereen die de fitnessstudio bezoekt om zich op te pompen, ga alsjeblieft verder. Dit is absoluut niet mijn smaak. Nu is het jou beurt. Ik ben erg benieuwd naar je bericht.

Naam Chayenne28X
Geslacht Vrouw
Leeftijd34 jaar
Zoekt een Man
Land Belgiƫ
Regio West-Vlaanderen
Postuur Normaal
Afkomst Aziatisch
Burgelijke staat Gescheiden
Opleidingsniveau Anders
levensstijl:
Ik drink sociaal, Ik sport niet
Belangstelling voor:
Uitgaan, Kunst & Cultuur, Muziek, Winkelen, Uit eten gaan