Op zoek naar de juiste man voor een vaste ​​relatie.

Hallo lieve man, Allereerst probeer ik mezelf wat nauwkeuriger te omschrijven. Ik ben 33 jaar oud, 175 cm lang, heb halflang rood haar, bruine ogen en een normaal vrouwelijk figuur. Ik ben veel buiten, aan het meer of in het bos, met mijn twee kleine honden, ga regelmatig sporten, kanoën en zwemmen in de zomer en ik hou erg van thermale baden (ook sauna’s). Oh en ik hou van reizen.

Aangezien ik een paar kilo afgevallen ben door mijn dieet te veranderen en veel te sporten en dit graag verder wil uitbreiden, zou het voor mij wenselijk zijn als jij ook actief zou zijn in de sport en misschien zelfs samen gaan trainen. 

Nu op mijn verzoek, je moet tussen de 28 en 40 jaar oud zijn, vanaf 1,75 m lang, goed verzorgd, open, eerlijk en loyaal. En als je ook nog dierenliefhebber bent, reislustig en humoristisch bent en op zoek naar een vaste relatie, dan zou ik des te meer blij zijn met je reactie. Ik heb geen kinderen en ben nog niet getrouwd.  Nu kijk ik er naar uit om van je te lezen. Graag met foto. Dank u 🙂

Naam Judithnathalie2X
Geslacht Vrouw
Leeftijd33 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio West-Vlaanderen
Postuur Normaal
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Anders
levensstijl:
-
Belangstelling voor:
Winkelen, Astrologie, Gezelschapsspellen, Tuinieren, Films, Sporten, Natuur