Goede relatie met een mollige 60 jarige?

Na een lange tijd ben ik op zoek naar een eerlijke dierenminnende partner die mij neemt voor wie ik ben. Ik wil een goede relatie vinden voor de rest, en met alle ups en downs van het leven, op elkaar kunnen vertrouwen en gewoon omhelsd worden. Ja, iedereen zoekt het zeker, iedereen heeft ruwe kantjes door zijn geleefd leven, maar het moet mogelijk zijn om weer iemand te vinden waar je ja tegen zegt, want het is de moeite waard om samen te gaan. Ik weet dat ik niet gemakkelijk ben, ik ben geen vrouw om zonder handschoenen aan te pakken, geen Barbiepop, geen kunstmatige vingernagels, geen tatoeages of piercings, ik heb mijn eigen mening, wat niet betekent dat ik anderen niet respecteer of dat ik een compromis kan sluiten.

Maar ik, zoals waarschijnlijk vele andere singles, heb geen partner voor het leven. Ik stel me voor dat je in een goede relatie alles met elkaar wilt beleven en delen omdat je elkaar wilt maar toch ook de ander de lucht laat ademen. Een reden om naar huis te komen en om naar uit te kijken. Een arm waarin je jezelf kunt laten vallen, je wilt de vrije tijd die je hebt delen en lekker doorbrengen, niet alleen voor de tv. Samen knuffelen en samen in slaap vallen. Kussen als je daar zin in hebt. Lachen, discussiëren, zich als kinderen gedragen, bij elkaar staan ​​als er problemen zijn, openlijk over van alles en nog wat kunnen praten, etc.

In het kort over mij 60 jaar, 165 cm lang, bruine ogen, mollig, dol op dieren, roker, nuchter, humoristisch, eerlijk, loyaal en mobiel. Als je op zoek bent naar een serieuze en standvastige goede relatie zoals ik, wees dan moedig en schrijf me gewoon. Misschien tot ziens

Naam diliciouszX
Geslacht Vrouw
Leeftijd60 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio West-Vlaanderen
Postuur Atletisch
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Gemiddeld niveau
levensstijl:
Ik rook niet, Ik heb kinderen
Belangstelling voor:
Religie, Reizen, Romantiek, Televisie kijken, Boeken lezen, Uit eten gaan, Gezelschapsspellen