Date met een meid die van boksen houd.

Hallo, ik ben 22 jaar oud en mijn lengte is 1.70 cm. Ik ben blank, ben atletisch gebouwd en heb nog steeds rondingen. En ik ben momenteel een student en ik geef parttime boksen en hier op zoek naar een date.

Ik ben nogal een gemengd persoon, soms kleed ik me als een sexy barbiepop met laag uitgesneden topjes die pronken met mijn 34C borsten, minirok en hoge hakken, en grote hangende oorbellen, soms kleed ik me graag met sportkleding van Adidas en Nike. Heb van nature zwart haar, maar ik vind het leuk om het af en toe in verschillende kleuren te verven. Ik hou ervan mijn haar te veranderen en er verschillende kleuraccenten in te zetten en zo. Hou ervan om anders te zijn dan andere mensen. ik hou ervan origineel te zijn.

Studeer gezondheid en schoonheid, waar ik echt van geniet. Ik ben van plan volgend jaar naar de universiteit te gaan als alles goed gaat, wat ik zeker weet. Haal de hoogste cijfers bij de meeste van mijn opdrachten.

Ik boks sinds ik 7 was, mijn vader leerde mij en mijn broers boksen. Verdien extra geld door kinderen te leren boksen bij mijn plaatselijke sportschool. Ik geniet echt van boksen. Het is een groot deel van mijn leven geweest sinds ik een kind was. Ik ben een grote fan van Mike Tyson, Muhammad Ali en alle oude groten. Onlangs begon ik Lomachenko leuk te vinden, hij heeft geweldig voetenwerk. Hij is geweldig om te zien. Ik kijk heel graag naar documentaires over geweldige boksers en trainers. Ik ben ook een grote fan van Mike Tysons trainer Cus D’Amato. Hij had een fantastisch begrip van boksen.

Ik hou niet echt van Mixed Martial Arts, het ziet er een beetje vrolijk uit, rollend over de grond met hun benen om elkaar heen geslagen. Zwaar boksen is veel spannender om te zien. Boksen is een herensport.

Afgezien van het boksen, ben ik eigenlijk gewoon een normaal meisje. Ik ben bruisend, altijd in voor een lach, maar ik kan soms serieus zijn. Hou echter vooral van grappen maken. Ik ben er altijd als mensen me nodig hebben en ik ben een echte meid met een liefdevol hart voor mijn date!

Ik zoek een topman met ouderwetse waarden. Hou ervan om speciaal behandeld te worden. Ik hou ervan dat deuren voor me open worden gehouden en bloemen die willekeurig naar me worden gestuurd. Hou van verrassingen. Ik heb niet echt een type man waar ik naar op zoek ben, ik hou gewoon van knappe jongens die een stuk groter zijn dan ik, spieren, fit en sexy. Ik hou van jongens die fit blijven en in vorm zijn. Als je bokst of van boksen houdt, nog beter. We zullen veel hebben om over te praten op onze eerste date, sommige mensen zeggen dat ik geobsedeerd ben door boksen.

Ik heb Skype, Snapchat en Whatsapp. Als je aardig bent, zal ik je toevoegen. Wees alsjeblieft van mijn leeftijd en stuur een foto. šŸ¤”

Naam nicemeid-1986X
Geslacht Vrouw
Leeftijd20 jaar
Zoekt een Man
Land Belgiƫ
Regio West-Vlaanderen
Postuur Atletisch
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Anders
levensstijl:
Ik rook
Belangstelling voor:
Romantiek, Seks, Dansen, Muziek, Sporten, Astrologie