Wat te doen met een vrouw op een eerste date?

De eerste date zet de toon en stelt het type relatie voor waarnaar je op zoek bent. Is het een nonchalante affaire of iets serieuzers? Ben je op zoek naar een langedurige relatie of een leuke tijd? De manier waarop je een vrouw op een eerste date behandelt, zegt veel over wie je bent als persoon, hoe je het leven benadert en wat je ervan wilt.

En als je in feite op zoek bent naar een tweede date, dan is dit wat je moet doen.

Breng haar ergens onverwacht en nieuw om te eten.

Waar je een vrouw meeneemt om te eten, moet weerspiegelen wie je bent en wat je stijl is. Er zijn zoveel verborgen juweeltjes en restaurants om je te helpen uw date te verrassen en haar te laten weten dat je zelf interessant en origineel bent.

Met andere woorden, breng haar niet naar een fastfood restaurant. Restaurantketens zijn saai en overschat. Dat soort sfeer zal jullie niet helpen om je op je gemak te voelen.

Als je uit eten gaat, wat een geweldige manier is om een ​​band op te bouwen, kies dan een plek die veel gestimuleerd wordt, maar niet te hard. Hoewel je elkaar beslist wilt horen spreken, wil je niet in volledige stilte zitten.

Stel haar boeiende vragen op uw eerste date.

Het ergste dat je kunt doen op een eerste date, is te veel over jezelf praten. Geef niet te veel persoonlijke informatie, vooral niet als het negativiteit veroorzaakt. Er is een tijd en plaats om de donkere aspecten van je leven te onthullen. Een eerste date is meestal niet gepast. Houd de sfeer licht en leuk.

Soms is het een beetje moeilijk om de onderwerpen te bedenken om met een vrouw over te praten. Je wilt ervoor zorgen dat het gesprek een gelijkwaardige uitwisseling is. Als je geluk hebt, vloeien woorden gemakkelijk over, maar het kan handig zijn om voor het geval dat, een paar vragen zijn voorbereid. Hier zijn een paar ijsbrekervragen voor een eerste date:

  • Wat motiveert je? Wat is je grootste passie?
  • Wat vind je leuk om te doen op je vrije dagen?
  • Waar is de beste plek waar je ooit bent geweest?
  • Als geld geen rol speelde, wat zou u dan doen?
  • Waar ga je heen?

Kies een leuke, niet-uitdagende activiteit.

Een favoriete eerste date was diner en drankjes, en daarna naar een bowlingbaan lopen met duellerende piano’s. De duellerende pianospelers zorgden voor geweldig amusement en creëerden een opwindende, vrolijke omgeving om in te bowlen. Hoewel mijn date die ik uitnodigde niet zo goed was in bowlen, had ze zoveel plezier met dansen en luisteren naar de muziek dat het er niet eens toe deed .

Andere leuke activiteiten zijn bijvoorbeeld naar een carnaval, museum of kunstgalerie gaan, door een park wandelen, naar het strand gaan of een concert bijwonen. Hoewel ik nooit persoonlijk succes heb gehad in minigolf, zou je dat kunnen. Zorg ervoor dat u met een uniek date idee afkomt, zal ze begrijpen dat!

Wat je ook doet, als je allebei van recreatief drinken houdt, raad ik je aan eerst af te spreken voor een drankje. Dit kan in feite de activiteit zelf zijn als u zich niet ambitieus voelt. Als je op een eerste date een paar drankjes drinkt, word je wat losser, zolang je maar stopt voordat je te dronken wordt. U wilt geen verkeerde indruk van uzelf krijgen of geven. Je wilt ook niet iets doen waar je later spijt van krijgt.

Ga niet naar de film als eerste date.

Naar de film gaan moet worden bewaard voor de vierde of vijfde date. Als je in een bioscoop zit, kun je niet alleen een vrouw leren kennen, het kan om meerdere redenen ook heel ongemakkelijk aanvoelen.

Allereerst is het filmgenre dat je kiest misschien te zwaar of te intiem voor een eerste date. Komedie is misschien te grof en romantisch is misschien te oubollig. Trouwens, laten we eerlijk zijn, geen van jullie let echt op. In plaats daarvan denk je na over waar je je handen moet neerleggen en hoeveel geld je net hebt uitgegeven aan muffe popcorn.

Ga naar de film nadat je elkaar al hebt vastgehouden en je eerste kus hebt gehad. Je zult me ​​later bedanken.

Heb een plan en voel je er zelfverzekerd over.

Het belangrijkste dat je op een eerste date moet doen, is vertrouwen hebben. Twijfel niet aan jezelf. Zeur niet over het feit of jou date het eten lekker vindt of plezier heeft. Als ze geen plezier heeft, weet je het.

Vertrouwen is de meest aantrekkelijke eigenschap die u kunt hebben. De touwtjes in handen nemen op een eerste date en je vrouw een originele, opwindende en spontane tijd laten zien, is de sleutel.

Als je deze dingen met succes doet, ben je verzekerd van een tweede date. Misschien zelfs een derde.