Waarom je faalt bij online daten?

Je zegt dit waarschijnlijk de hele tijd, online daten is waardeloos, er zijn geen goede mensen online, ik kan niemand zover krijgen om op mij te antwoorden.  Het is met dit soort gedachten geen wonder dat uw online datingstrategie niet werkt. Ja, online daten lijkt misschien moeilijk, maar je zult te maken krijgen met het blijven rondhangen. Dus in plaats van boos te worden, volg deze tips en ontwikkel je online datingvaardigheden.

Je profiel is waardeloos

Aardiger kunnen we het niet zeggen. Een slecht profiel hebben is het equivalent van naar een sollicitatiegesprek gaan zonder deodorant aan. Je hebt misschien geweldige kwalificaties, maar als niemand bij je in de buurt kan komen, schiet je jezelf in de voet. Zorg ervoor dat u uw profiel volledig invult en gebruik recente foto’s. Probeer uw profiel vrolijk en eerlijk te maken en vermijd om negatief te zijn.

Je bent te kieskeurig

Veel mensen negeren degenen die naar hun online profiel hebben gekeken volledig. Als iemand op je profiel heeft geklikt, is hij in ieder geval een beetje geïnteresseerd. Dus waarom zou u het niet in uw voordeel gebruiken? Stuur deze mensen eerst een bericht voordat ze berichten naar anderen sturen. Misschien vindt u wat u zoekt wanneer u het het minst verwacht. Sta open voor een ontmoeting met iemand die nieuw is, zelfs als ze misschien niet precies de foto is die je in gedachte had.

Je kijkt naar het verkeerde moment

Hoewel de meeste mensen een datingsite actief hebben op hun telefoon, kijken en reageren ze niet altijd elke minuut van de dag. Er zijn echter piekmomenten dat mensen online zijn, lunchtijd, direct na het werk en later op de avond na zeven uur. 

U praat alleen online

Heeft u geweldige online gesprekken die als poëzie heen en weer gaan? Geweldig, ga nu offline. Het klinkt misschien eng en ontmoedigend om iemand echt uit te vragen voor een kop koffie, maar het alternatief is gewoon een plagerige vriend. Dit gaat nergens heen.

Je verspilt tijd

Helaas zijn veel mensen voor online daten niet echt beschikbaar. Misschien zijn ze net uit een relatie gestapt, hebben ze geen idee wat ze willen, of zijn ze emotioneel niet volwassen genoeg om het soort relatie te hebben dat je leuk vindt. Dus hoe kom je hier eerder dan later achter? Begin door meer op te merken van wat ze niet zeggen of doen.

Je verandert altijd je profiel

Het is een goed idee om je profiel af en toe bij te werken met geweldige nieuwe foto’s van jou. Het voortdurend bijwerken van uw profiel met nieuwe informatie kan echter overweldigend en verwarrend zijn. De meeste mensen zullen je profiel minstens twee keer bezoeken tijdens hun datingreis, en als ze je een tweede keer bezoeken om iets compleet nieuws te lezen, leidt dat tot minder geloofwaardigheid.

Je bent te behoeftig

Je moet KUSSEN (hou het simpel) als je een kus wilt krijgen. De meeste mensen houden er niet van om lange alinea’s te lezen van mensen die ze niet kennen. Gebruik een eenvoudige verkooptechniek: focus op de ander, niet op jou. Stuur twee zinberichten en stel ze een vraag. Vragen krijgen meer antwoorden dan alleen het versturen van informatie. Stel meer vragen zodra u antwoord krijgt, dit is hoe gesprekken worden gestart.

Je bent niet voorbereid

Dus je hebt je profiel geactiveerd en stelt vragen en krijgt antwoorden. Wat nu? Er is een grote stap tussen ontmoeten en daten. Gaat u op veel eerste dates, maar weet u niet wat u daarna moet doen? Neem de tijd om eerlijk tegen jezelf te zijn. Wees voorbereid om nee te moeten zeggen tegen mensen die niet goed bij jou passen, ook al kan dit hun gevoelens kwetsen. Hoe eerder u geen tijd meer verspilt, hoe sneller u kunt vinden wat u echt zoekt.

Dus daar heb je het, een gemakkelijk te verteren formule voor succes. Ga nu je liefde zoeken tussen de vele datingprofielen op dating-zoeken.be