Op zoek naar een lieve, ongebonden vrijgezel.

Leuk dat je hier langs komt. Ik ben weer een tijdje solo en zo kwam de spontane impuls in mij op, adverteer hier. Ik weet dat mannen hier niet alleen autobanden kunnen kopen, er adverteren ook bepaalde vrouwen. ðŸ™‚ Maar allereerst, daar ben ik NIET naar op zoek. Dat kan iedereen … ) 

Ik kan het ook alleen doen, maar er ontbreekt een ongebonden vrijgezel om samen van het leven te genieten. en als het past, waarom niet … (ik ben niet wanhopig op zoek, want ik kan ook op mezelf zijn)  Ik heb het verleden dat niet langer goed voor me was, allang losgelaten. En ik hoop dat jij ook denkt, misschien denk je zoals ik?

Je moet een zeer lieve, ongebonden vrijgezel zijn, goed verzorgd, van 42 tot 50 jaar oud, met een open hart die nog steeds in LIEFDE gelooft (ondanks mogelijk bittere ervaringen, niet iedereen is hetzelfde), en een zorgzame man. Ik kan een stabiele relatie (partnerschap) waarderen die vergelijkbaar is met mij, om samen de wereld te veroveren.  Warm van het hart, loyaliteit, eerlijkheid, samenzijn, waardering, harmonie met alle facetten, gesprekken, lachen. Zo stel ik me het voor en dat mogen geen vreemde woorden voor jou zijn.

Ik ben halverwege de 50, goed verzorgd, heel jong van hart, modern, ik denk dat ik er niet slecht uitzie, oprecht en loyaal, je zou moeten kunnen lachen en praten, je moet positief denken, grappen maken, spraakzaam en open zijn met normaal figuur, betrouwbaar, eerlijk, loyaal. Het zou leuk zijn als je houdt van kaarslicht en kan genieten van een zonsondergang, een beetje romantiek kan geen kwaad waar ik een zwak voor heb.

MUZIEK, van A tot Z, zoals house, pop, hou van dansen (maar je hoeft geen danser te zijn), fietsen, heel graag wandelen, langs een meer, in het bos, ik vind het heel leuk om in de natuur te zijn. Ik zou graag nog een keer een ​​korte vakantie nemen. Ik vind Denemarken geweldig, kanoën, minigolf spelen, darten, koken en blij gezond te zijn, soms heerlijk uit eten gaan. Er zijn zoveel dingen die leuk zijn, maar ik kan ook genieten van de stilte in huis. (ik heb niet de hele tijd veel mensen nodig me heen). Ben sociaal en communicatief, maar kan genieten van de stilte, buiten en thuis)

Ik wil nogmaals vermelden dat ik niet op zoek ben naar een oppervlakkige relatie. Ben niet geïnteresseerd in one night stand, etc. Als ik je interesse heb gewekt en je reageert op mijn advertentie, dan kijk ik uit naar je mooie regels en stuur me 2 foto’s tegelijk!  Een langeafstandsrelatie is niet mijn ding. Ik ben momenteel niet mobiel.  Als je over het algemeen openstaat voor een nieuw begin. Of de chemie klopt, zullen we pas na verloop van tijd ontdekken. Ik kijk uit naar uw bericht. misschien tot ziens. ðŸ˜‰

Naam kedanneX
Geslacht Vrouw
Leeftijd53 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Vlaams-Brabant
Postuur Slank
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Hoger niveau
levensstijl:
Ik drink sociaal, Ik sport niet
Belangstelling voor:
Films, Televisie kijken, Muziek, Politiek, Natuur, Kunst & Cultuur