Intelligente blonde meid zoekt een vriendje.

Ik ben een mooie en intelligente langbenige blonde meid die zin heeft om te lachen. Ik ben 175 cm lang, kledingmaat 10, bruine ogen en lang haar. Ben hier om te zien of ik mijn zeer beperkte sociale kring van mannelijke vrienden kan uitbreiden en hopelijk een leuk vriendje kan vinden om voor me te zorgen. Ik ben ongeveer twee jaar geleden met mijn vriend naar verhuisd, maar we gingen uit elkaar, ik betrapte hem in bed met een andere vrouw die hij op internet had ontmoet. Het blijkt dat hij 250 euro voor haar heeft betaald, ze was een verdomde escorte. Hij wil me nu terug, maar ik wil hem niet meer terug. Ik kijk niet terug, alleen vooruit. Hopelijk kan ik binnenkort een aardige kerel ontmoeten. Ik logeer op de bank in het huis van een vriend. Dus ik wil alleen kerels ontmoeten die hun eigen plekje hebben.

Ik voel me op dit moment behoorlijk somber en ik heb een aardige man nodig om over mijn ex heen te komen. Normaal gesproken ben ik vrij gemakkelijk in de omgang, ik ben altijd in voor een glas rode wijn. Ik hou van kerels die een goede baan hebben en die trots zijn op hun huis. Ik kan niet tegen rommelige huizen.

Hou niet van kerels met tatoeages. Ik neem liever een aardige vent met een goede baan of een eigen bedrijf die legaal geld verdient. Deze blonde meid is klaar om binnenkort uit de kast te worden gehaald. Dus stuur me een bericht en een foto van jezelf en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Naam x-laura-x-1979X
Geslacht Vrouw
Leeftijd29 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Vlaams-Brabant
Postuur Slank
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Academisch niveau
levensstijl:
Ik heb geen kinderen, Ik sport af en toe
Belangstelling voor:
Dansen, Sporten, Gezelschapsspellen, Disco's, Astrologie