Vrijgezel zou graag weer verliefd worden.

Hallo lieve mannen, ik ben een 29-jarige alleenstaande moeder van een geweldige zoon. Ik ben nu al heel lang vrijgezel en ik zou graag weer verliefd worden. Ik weet hoe moeilijk het tegenwoordig is om te vertrouwen en je weer open te stellen. Maar ik ben dapper genoeg en zou graag iemand vinden die dat ook wil. Ik kom uit Oost-Vlaanderen, heb halflang zwart haar en ben een vrouw met rondingen op de juiste plaats.

Ben een heel sociaal persoon, ik hou van de natuur, lekker eten, zwemmen, muziek en eigenlijk alles wat positief en leuk is. Ik sta ook graag open voor nieuwe wegen die jullie misschien samen kunnen inslaan. Ik ben alleen geïnteresseerd in serieuze aanzoeken. U bent van harte welkom in de leeftijdsgroep 30-35 jaar.

Wees alsjeblieft in staat Nederlands te spreken en te schrijven en breng moraal en waarden met je mee. Wees gewoon een correct persoon die kan communiceren. Ik hoop dat dat niet te veel vraagt. Kijk uit naar leuk nieuws. Ik wil graag privé foto’s en verdere informatie uitwisselen. Groetjes en tot snel.

Naam missguessX
Geslacht Vrouw
Leeftijd29 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Oost-Vlaanderen
Postuur Normaal
Afkomst Getint
Burgelijke staat Gescheiden
Opleidingsniveau Lager niveau
levensstijl:
Ik drink niet
Belangstelling voor:
Seks, Televisie kijken, Boeken lezen, Films, Disco's