Vaste relatie met een aardige man.

Hallo jongens, mijn sterrenbeeld is Weegschaal. Ik werk als secretaresse bij een tandarts en ik studeer voor schoonheidsspecialiste. Ik zit momenteel in mijn 2de jaar van de universiteit en geniet van leren. Ik ben op zoek naar een vaste relatie met een aardige man. Ik ben zeker niet op zoek naar een one night stand, dus probeer dat dan ook niet. Ik trap je onder je kont! Ik ga voor grote jongens met spieren, rugby-type. Ik hou niet van magere korte jongens. Je moet meer dan 1,80 meter lang zijn om met me te daten, sorry kleine jongens. Ik hou van jongens met een kleurtje. Ik vind het er sexy uitzien.

Ik ben 1.65 cm lang, blank, heb lang blond haar. Ik heb rondingen allemaal op de juiste plaatsen. Ik hou van laag uitgesneden tops, dus als je van het jaloerse type bent, ben ik niet voor jou. Ik hou van paaldansen en dansen op tafels in nachtclubs. Ik kan soms een beetje dom zijn, dus ik hou niet van serieuze jongens zonder gevoel voor humor. Ik hou van lachen als ik op pad ben. De helft van de tijd kan het me niet schelen als ik er als een idioot uitzie.

Geen foto, geen antwoord jongens! Oh, en ik ben niet geïnteresseerd in oude mannen, sorry. Ik ben alleen geïnteresseerd in een vaste relatie met knappe mannen onder de 35 jaar.

Naam fem-kX
Geslacht Vrouw
Leeftijd26 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Oost-Vlaanderen
Postuur Normaal
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau hoger niveau
levensstijl:
-
Belangstelling voor:
Romantiek, Films, Televisie kijken, Boeken lezen, Uitgaan