Ik ben op zoek naar een goede en oprechte mannen.

Ik ben single nooit getrouwd, ben niet perfect, zoals ieder mens, maar als ieder persoon wil ik gelukkig zijn. Heb veel voordelen die aantrekkelijk kunnen zijn voor die oprechte mannen die op zoek zijn naar hun soulmates. Ik ben een echte vrouw en ik hou van alles wat ermee te maken heeft. Ik weet dat het leven moeilijk is, maar ik probeer altijd optimistisch te blijven. 

Familie is waar we voor moeten leven en ik ben bereid alles te doen om het te voltooien. Ik heb het gevoel dat ik gemaakt ben om het gezinsvuur te houden, ik wil een kans gebruiken die ik krijg. Voel me 100% klaar om te trouwen, maar alleen als ik zeker weet dat mijn huwelijk eeuwig zal duren. Ik ben een aardige, gemakkelijke, energieke en sociale vrouw. Maar tegelijkertijd ben ik kalm en tolerant in relaties met alle mensen. 

En ja, ik ben ook een liefdevolle, gepassioneerde, zorgzame, positief ingestelde en optimistische persoon. Ik ben op zoek naar een goede en oprechte mannen die mij gelukkig kan maken. Vou van mannen met gevoel voor humor en een positieve kijk op het leven. Ik ben op zoek naar een volwassen man die weet wat hij wil en die weet hoe hij een vrouw gelukkig moet maken. Het belangrijkste voor mij is om samen te zijn met een man die mij gelukkig maakt en die ik gelukkig wil maken! ziel en vriendelijk hart! 

Hij zou het grootste deel van zijn tijd met mij moeten kunnen doorbrengen, alle momenten van ons leven samen moeten kunnen delen! Ik wil zijn kracht voelen en ik wens dat hij mijn trouwe en toegewijde levenspartner is.

Naam MISSKIKIGIRLX
Geslacht Vrouw
Leeftijd34 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Oost-Vlaanderen
Postuur Normaal
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Anders
levensstijl:
Ik sport niet
Belangstelling voor:
Dansen, Reizen, Politiek, Seks, Muziek, Astrologie, Disco's