Manieren om te flirten met je date!

Flirt met je date!

De meeste vrijgezellen weten dat flirten met je date essentieel is als je er zeker van wilt zijn dat het romantisch gaat. Niet iedereen vindt het gemakkelijk om te weten wat ze moeten doen of zeggen. Om je te helpen, hebben we enkele van onze beste datingtips samengesteld, die je zullen leren flirten met je date.

Flirten in een gesprek.

1.  Gebruik hun naam in gesprekken – het zorgt voor krachtige elektriciteit.

2.  Geef ze een compliment. ‘Dat is een coole stropdas’ of ‘Dat is een geweldige outfit’. Het faalt nooit.

3.  Luister proactief. reflecteer iets wat ze net hebben gezegd, maar gebruik andere woorden: ‘Dus je houdt echt van duiken’ of ‘je denkt dat het tijd wordt dat je van baan verandert’. Ze zullen zo onder de indruk zijn.

4.  Stel veel open vragen over wat ze denken / voelen / geloven, enz. Maar ondervraag niet.

5.  Als je vastzit in een gesprek, vraag ze dan om je meer te vertellen over iets dat ze eerder hebben gezegd

6.  Probeer te luisteren in plaats van te praten!

Essentiële flirterige lichaamstaal

Voor mannen en vrouwen

Een effectieve glimlach wordt op zichzelf spaarzaam gebruikt als statement of om andere boodschappen te versterken. Laat het je gezicht doordringen na een moment van reflectie als reactie op iets dat je date heeft gezegd of gedaan. Altijd glimlachen kan soms de indruk wekken dat je niet oprecht bent. Geen geweldig date-idee !

Alleen voor vrouwen

1.  Zinnelijk uw haar strelen; speel met je ketting of oorbel.

2.  Een zijwaartse blik is erg sexy en zal de verdediging van een man uitschakelen voordat hij het beseft. Dit stukje lichaamstaal is vooral effectief als het afkomstig is van achter een gordijn van warrige lokken dat nonchalant naar achteren wordt geworpen.

3.  Houd af en toe die milliseconde langer oogcontact, maar staar niet.

Alleen voor mannen

1.  Ontspan, ga rechtop zitten en zorg ervoor dat je je date volledig onder ogen ziet en haar ononderbroken aandacht geeft.

2.  Kijk of je date defensieve signalen afgeeft of signalen wegtrekt, misschien ben je te vooruitstrevend, in dat geval vertraag je.

3.  Streel je wijnglas (of welk ander klein voorwerp dan ook) lichtjes en je geeft krachtige seksuele signalen af.