Ik hou absoluut van het idee om verliefd te zijn.

Ben je op zoek naar een mooi, slim, grappig, interessant, buitengewoon ruimdenkende avontuurlijke meid dat bereid is om minstens één keer alles te proberen? Zoek dan niet verder, ik ben je meid. Ik geniet van vissen, wandelen, reizen, lezen, knuffelen, winkelen, muziek en leren, om er maar een paar te noemen. Het leven is zo kort, ik ben bereid om ten volle te leven. Ik ben vol hoop, dromen en grote doelen. Ik hou absoluut van het idee om verliefd te zijn en ik wacht met spanning op de juiste man die langskomt en me overrompelt.

Leeftijd of ras speelt voor mij geen rol. Je moet eerder een enorm hart hebben, een geweldige persoonlijkheid, en open en begripvol zijn. Ben je klaar om plezier te hebben bij het leren kennen van een nieuwe interessante, geweldige meid die gretig, klaar en vol spanning wacht om je op elke mogelijke en denkbare manier te leren kennen?

Als je ja hebt gezegd, zoek dan niet verder, waag je kans en reageer. Je zult niet teleurgesteld zijn. Ik ben bereid en wacht op jou om verliefd te zijn, jij ook? Ik ben heel speels en nooit verlegen, altijd bereid en heel gewillig. Sta te popelen om de juiste man in elk opzicht te plezieren. Waar wacht je nog op.

Naam Amsterdam-1969X
Geslacht Vrouw
Leeftijd39 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Limburg
Postuur Normaal
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Gemiddeld niveau
levensstijl:
Ik heb geen kinderen
Belangstelling voor:
Sporten, Muziek, Tuinieren, Computers & Internet, Uitgaan, Reizen