Hoe weet je of zij je leuk vindt?

Hoe weet je of een vrouw je leuk vindt? Het vrouwelijke brein is voor de meeste mannen altijd een compleet mysterie geweest, en tot nu toe waren de gedachten en gebaren van vrouwen bijna onmogelijk te ontrafelen. Een goed bewaard geheim of een vrouw zich tot iemand aangetrokken voelt, wordt eindelijk onthuld.

Kijk nu

Een verlegen, timide, schijnbaar ongeïnteresseerde blik van de kant waar vrouwen vaak gebruik van maken, is meestal geen teken van afwijzing, zoals de meeste mannen denken. Als een vrouw je blik tot 25 seconden ontwijkt en je dan recht in de ogen kijkt, is dat een ander zeker teken dat ze in je geïnteresseerd is, want daarvoor werd er veel over nagedacht of je wel een geschikte partner bent.

Dit is allemaal geweldig, maar wat als je niet bekwaam genoeg bent om het geheim te ontdekken dat haar ogen verbergen? Wanhoop niet, hier zijn enkele geheime tekenen dat ze je leuk vindt (voorbeelden uit het echte leven):

Oeps, CRASH!

De moedigste vrouwen zullen de mogelijkheid van toeval in de menigte gebruiken en je in een gepassioneerde crash tegenkomen zodra ze de kans krijgen – in een café, op een feestje of op een andere plek waar een groot aantal mensen rondloopt. Degene die niet zoveel moed heeft, zal in ieder geval altijd iets bij je in de buurt vinden en misschien zie je haar fluisteren met haar beste vriendin terwijl ze allebei in jouw richting keken … In ieder geval, als ze je leuk vindt, zal ze dat zeker doen ‘kom’ s avonds gewoon meerdere keren langs, of probeer een gesprek aan te knopen, en dat is echt een goed teken. Dit was dus de eerste tip om te zien of een vrouw je leuk vindt.

Raak me aan

Of je nu gewoon langskomt of terwijl je praat, als ze je haar fixeert, je hand over de jouwe legt, je arm aanraakt, haar lichaam draait of op je schouder leunt, en dit gaat natuurlijk allemaal gepaard met een bepaalde blik of een glimlach, ze vindt je zeker leuk. Ze zal ook proberen meer tijd met jou door te brengen.

Haar spelen

Terwijl ze met je praat, speelt ze met haar haar, fixeert ze en haalt haar hand door haar heen. Experts in de lichaamstaal verzekeren ons dat dit een geweldig teken is dat ze je leuk vindt omdat ze op deze manier onbewust mooi voor je wil zijn of wil winnen en je aandacht wil vasthouden met die gebaren. Ook is de manier waarop ze haar haar aanraakt belangrijk: langzaam strelen van haar kan betekenen dat ze al ‘professioneel’ is als het om liefde gaat, en snel en stevig aanraken van haar onthult verlegenheid of ongeduld.

Ze vertrouwt u toe

Je bent als vrienden en vertelt je sommige persoonlijke dingen, iets dat ze niemand zou hebben verteld, behalve misschien haar beste vriendin, zei ze je.

Glimlach

Ze lacht vaak als ze met je praat? Vrouwen houden van mannen die ze aan het lachen kunnen maken. Maar zelfs als je er nooit aan hebt gedacht om een ​​bijzonder geestig teamlid te zijn, kan ze plotseling niet stoppen met lachen om je grappen, zelfs niet de meest domme. Als je haar tot tranen kunt laten lachen, gaat het waarschijnlijk niet om je gevoel voor humor, maar dat ze verliefd is op jou. Haar glimlach leek te zeggen: ‘Ik lach naar je omdat ik je leuk vind, ik zou het geweldig vinden als dit gevoel wederzijds is’.

Ze knikt terwijl je met haar praat

Al pratend merk je dat ze goed luistert. Ze buigt voorover of knikt en daarmee laat ze duidelijk zien dat ze geïnteresseerd is in alles wat je zegt, en dat je totaal interessant voor haar bent.

Rood gezicht en nerveus

Er zijn ook vrouwen die verlegen zijn en nerveus worden als ze in het gezelschap zijn van iemand die ze leuk vinden, rood, nerveus en onhandig worden als ze in een intieme situatie met jou komen. In dit geval kunt u proberen haar op haar gemak te stellen.

Natte lippen

Als een vrouw erover denkt om je te kussen, kan ze in beslag worden genomen door de lippen. Ze kan over haar lippen gaan likken of wrijven, en dan is het duidelijk dat de vrouw je leuk vindt.

Raakt de randen van het glas

Als je op een feestje bent of ergens waar je iets drinkt, let dan op haar vingers. Wanneer een vrouw de randen van de beker met haar vingers aanraakt, is dat volgens psychologen een sterke fysieke aantrekkingskracht en verlangen om in jouw gezelschap te zijn. Een ervaren vrouw doet het met opzet om de aandacht te trekken.