Hoe haar online uit te vragen voor een date?

Een vrouw mee uit te vragen voor een date is niet eenvoudig, vooral niet online. Het is een moment waarop je kwetsbaar moet zijn, wetende dat het antwoord ‘nee’ zou kunnen zijn, en zoveel mannen zijn (begrijpelijkerwijs) bang voor afwijzing. Zelfs digitaal bestaat de kans om afgewezen te worden.

We merken dat veel mannen ofwel de gelijk in de aanval gaan met een match en haar meteen mee uit vragen of ze het gesprek te lang voortzetten omdat ze niet zeker weten hoe ze het moment online kunnen vinden. Hoe dan ook, je loopt het risico haar interesse te verliezen.

Hier is de deal: haar online uit te vragen voor een date, gaat niet alleen over het weten welke vraag je moet stellen of wanneer je die moet stellen. Het gaat over het ontwikkelen van een digitale dynamiek, dus zegt ze “ja” als je haar mee uit vraagt. Volg deze stappen om contact met haar op te nemen op een manier die het eenvoudig maakt om haar mee uit te vragen en haar antwoord (ja!) zal zijn.

Sla ‘hallo’ over.

De meeste berichten die vrouwen krijgen, zeggen ‘hey’ of ‘hallo’ … en dat is alles. Studies tonen aan dat je een begroeting in je eerste bericht helemaal moet overslaan, en dat werkt ook het beste. Spring in plaats daarvan in gesprek met context. Op sites werken drie tot vier zinnen het beste en in apps is één tot twee zinnen het beste. Zorg er hoe dan ook voor dat je met een vraag eindigt, zodat ze gemakkelijk terug kan schrijven.

Wacht tot je een minirapport hebt opgebouwd

Zodra iemand (eindelijk) reageert, willen de meeste mannen overslaan om haar mee uit te vragen. Het hele punt van online daten is offline gaan, maar het is onwaarschijnlijk dat ze ja zal zeggen als je niet eerst een band opbouwt. Vrouwen willen weten waarom ze je moeten ontmoeten, niet alleen dat je geïnteresseerd bent. Concentreer u op het verbinden, zodat ze minder snel in uw berichtreeks zal spoken. Elkaar beter kennen betekent ook een minder ongemakkelijke date. Als je eenmaal in totaal ongeveer zes berichten hebt uitgewisseld op een datingsite of ongeveer twintig op een app, zou het rapport sterk genoeg moeten zijn om een ​​”ja” te krijgen om haar uit te vragen voor een date.

Laat zien dat je van haar houdt

Mijn vrouwelijke klanten aarzelen altijd om uit te gaan met jongens die niet veel vragen stellen. Ze vragen zich af: “Is hij te egocentrisch?” Door haar vragen te stellen, zal je oprechte interesse tonen. Net als op een date moet je net zoveel luisteren als je praat. En om digitaal te luisteren, moet je het vragen. Het kan zo simpel zijn als het verhaal achter een van haar foto’s achterhalen.

Kwalificeer uzelf

Lees haar profiel om een ​​vrouw te laten zien waarom je goed bij haar past. Het is zo simpel. Door een gesprek te beginnen over vergelijkbare interesses, kwalificeert u u in haar ogen en wordt de kans groter dat ze ja zegt als u haar mee uit vraagt.

Maak haar aan het lachen

Berichten met een match ontwikkelt een dynamiek, en door haar aan het lachen te maken, zal dat versnellen. Lachen wordt vaak geassocieerd met flirten, en uit een onderzoek naar lachen en relaties is gebleken dat hoe meer een man een vrouw aan het lachen kan maken, hoe groter de kans op een relatie. Maar onthoud: deze persoon heeft je nog niet ontmoet, dus het is onwaarschijnlijk dat ze je humor tot die tijd helemaal begrijpt, en digitaal kan humor anders overkomen. Grappig zijn is geweldig, maar je hoeft het niet te forceren. Blijf uit de buurt van zelfspotachtige humor en sarcasme, aangezien deze negatief op het scherm kunnen overkomen. 

Complimenteer haar persoonlijkheid

Complimenten werken alleen online als ze niets met haar uiterlijk te maken hebben. Omdat je haar nog niet echt hebt gezien, zal het niet echt lijken om haar te vertellen hoe mooi ze is. Vrouwen waarderen complimenten echter nog steeds! Geef haar een goed gevoel door haar in plaats daarvan te laten weten wat je aan haar persoonlijkheid vindt. Als ze bijvoorbeeld vermeldt dat ze vrijwilligerswerk doet, laat haar dan weten dat je het cool vindt dat ze iets teruggeeft. De beste complimenten die je kunt geven, gaan over onderwerpen die je gemeen hebt en bewaar de fysieke complimenten voor je date.

Leer wat ze leuk vindt

Als je de juiste vragen stelt, leer je meer over haar. En als je dan doen haar vragen, je kunt het doen met relevantie. Misschien houden jullie allebei wel van livemuziek. Als je haar naar een plek met een geweldige band vraagt, zal dat een speciale gedachte en aandacht zijn. 

Vraag haar op een doordeweekse avond uit

Weekenden zijn kostbaar, inclusief die van jou en je date. Dit is de eerste keer dat je elkaar ontmoet, dus ze zou nog geen prioriteit moeten hebben in jouw wereld. 

Stel drankjes voor

Haar uit te vragen voor een drankje is nog steeds de beste date omdat het de juiste sfeer creëert voor het creëren van chemie, gedimd licht, dichtbij, misschien een kaars of twee. Het kan zo simpel zijn als zoiets als: “Ik heb zoveel plezier gehad met chatten. Wil je het deze week offline halen tijdens een drankje? ” Als je aan het kuisen bent of niet drinkt, kun je nog steeds afspreken in een bar. Laat het haar weten voordat je elkaar ontmoet, zodat het niet ongemakkelijk is. Chemie is wat er ontbrak in uw online interacties, dus u wilt ervoor zorgen dat u allebei in de beste positie bent om vonken te laten vliegen.