Dit moet je niet doen op een eerste date.

Na maanden van wachten op de man of vrouw van je dromen, scoor je eindelijk een eerste date. Je bent opgewonden en denkt aan waar dit toe zou kunnen leiden. Voordat u begint met het plannen van uw toekomst, moet u enkele basisprincipes onder de knie hebben. Elke succesvolle date vereist op zijn minst enige planning en voorbereiding vóór de eerste date. Als je alles goed doet in de dagen voorafgaand aan het hoofdevenement, kun je ervoor zorgen dat je niet wordt gedumpt voordat de date plaatsvindt.

De eerste indruk is belangrijk. Vermijd deze fouten, zodat je geliefde de telefoon daadwerkelijk opneemt als je belt voor een tweede date.

Kom te laat op uw eerste date

Wat je ook doet, kom niet te laat. Stiptheid is altijd belangrijk, vooral op de eerste date. Als u te laat komt, wordt het bericht verzonden dat het u gewoon niet kan schelen. Verminder uw kansen op een late aankomst door eerder te vertrekken dan normaal.

Helaas heb ik veel slechte adviezen gehoord over te laat komen op dates. Dit alles zal duidelijk maken hoe onattent u bent en dat u uw tijd niet goed kunt indelen. Wat kun je nog meer niet goed doen als je op een bepaald moment niet op een bepaalde plaats kunt zijn?

Praten over je ex

De eerste date is geen geschikt moment om onophoudelijk over liefdes uit het verleden te praten. Houd er een deksel op, tenzij het relevant is voor het gesprek. En zelfs dan, blijf niet langer bij het onderwerp dan nodig. Het is het beste om een ​​discussie over je exen te vermijden totdat de tijd rijp is. Als je jezelf gewoon niet kunt helpen, en je ex is nog steeds het enige waar je over praat, ben je duidelijk niet over de relatie heen. Misschien heb je een pauze nodig van het daten, zodat je je problemen kunt oplossen. Ga niet uit tijdens de rebound, aangezien deze relaties zelden goed uitpakken. Genees eerst je hart en spring dan terug in de datingpool als je er klaar voor bent.

Toon slechte luistervaardigheden

Als er ooit een tijd was om te focussen, is het nu. De eerste date is wanneer je veel nieuwe dingen over je potentiële partner leert. Neem de tijd om echt te luisteren naar wat hij of zij zegt. De eerste paar dates zullen u helpen beslissen of u door wilt gaan met de relatie of door wilt gaan naar iemand die meer compatibel is. Je date zou zijn of haarzelf niet meerdere keren moeten herhalen.

Luister eigenlijk. Ik heb me schuldig gemaakt aan het half luisteren naar mijn vriendin. En dat betekent dat je halfslachtige reacties geeft. Dat is niet goed. Leg uit wat je doet, of zeg in ieder geval tegen je partner dat hij je even de tijd moet geven als je midden in iets moeilijks zit, en geef daarna terug je volledige aandacht.

Zie er slordig uit op uw eerste date

Let op je uiterlijk. Als je er als een puinhoop uitziet, laat dat zien dat je niet trots bent op hoe je eruitziet en niet echt geeft om de uitkomst van je date. Als het je echt niets kan schelen, zeg dan gewoon de date af en blijf thuis. Vraag iemand niet alleen om de tijd te doden of omdat je eenzaam bent.

Vertel je hele levensverhaal

Houd het gesprek leuk en luchtig. Als je je hele levensverhaal onthult vanaf de kindertijd tot nu, verveel je niet alleen je date zich dood, maar maak je jezelf ook minder sympatiek. En je zult ook een beetje onevenwichtig lijken (OK, veel onevenwichtig). Bovendien zal je date denken dat als je klaar bent met je hele levensverhaal te delen, je dat doet met iedereen die je ontmoet.

In detail uw bed fantasieën vertellen

Ga niet in detail in op wat u lekker vindt in bed en hoe u de klus wilt klaren. Laat iets aan de verbeelding over. Daar is later ruim de tijd voor.

Vergeet uw manieren

Als je tijd doorbrengt met een nieuw speciaal iemand, is het belangrijk om goede manieren te tonen. Je hoeft niet gespannen te zijn en je zorgen te maken over elke kleine beweging, maar je moet je gedrag een beetje beter in de gaten houden op een eerste date. Dat betekent dat je de basis moet oefenen, zoals niet kauwen met je mond open, ellebogen van tafel houden en de neiging weerstaan ​​om je soep te slurpen.

Wees argumentatief

Het is oké om je mening te geven over een kwestie, maar het is niet oké om te proberen je date te pushen om het eens te zijn met alles wat je zegt. Je bent nog niet eens officieel een stel, dus je zou helemaal geen ruzie moeten hebben. Je zult beter af zijn door bij enkele lichtere onderwerpen te blijven. Als je voorbij de eerste paar dates komt en elkaar regelmatig ziet, is er voldoende tijd om ruzie te maken, als dat jouw ding is. Wees beleefd en respecteer de mening van je date.

Druk op intimiteit

Je eerste date is een tijd waarin jij en je potentiële liefde elkaar leren kennen. Het zal moeilijk zijn om iets nieuws te leren als je alleen maar gefocust bent op actie. Blijf aanraken tot een minimum (afhankelijk van de grenzen van de persoon wil je in dit stadium misschien helemaal niets aanraken) en probeer je date niet onder druk te zetten om te snel seks te hebben. Luister naar wat hij of zij zegt en doe je best om je te concentreren op wat er tijdens je date gebeurt.

Nodig je vrienden uit

Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar breng geen gasten naar je date. Dit is een-op-een date, en daar zijn niet twee of drie extra mensen bij betrokken. Bewaar de groepsuitjes voor later in uw relatie. Trouwens, als je andere mensen uitnodigt, is het niet echt een date, toch?