Rubens-vrouw op zoek naar een eerlijke man.

Een eerlijke en trouwe rubens-vrouw is op zoek naar een eerlijke man om een ​​relatie mee op te bouwen. Ik ben niet op zoek naar een langeafstandsrelatie; geen affaire, vriendschap plus is voor mij uitgesloten.

Ik ben een humoristische vrouw die met beide benen op de grond staat. Ik ben goed verzorgd, humoristisch, hou van lachen, ben empathisch, attent, spraakzaam en diepzinnig, wat de man ook mag zijn. moet loyaal, eerlijk en betrouwbaar zijn, gevoel voor humor hebben, mij nemen zoals ik ben. Hij moet goed verzorgd zijn, geen baard hebben en zich niet willen vastklampen. Gelieve geen huisdieren in verband met allergieën. Hij zou mobiel moeten zijn, d.w.z. een auto, alstublieft.

Zwemmen, bowlen, slenteren op verschillende markten en ik zie graag steden die ik nog niet ken. Ik reis bijvoorbeeld ook graag naar de zee.

Deze rubens-vrouw zou graag weer verliefd worden, want het leven is veel beter samen. Ik ben op zoek naar een man die eerlijk, loyaal, betrouwbaar is, die weet wat hij nog wil in het leven en die ons kan helpen onze doelen te bereiken. Ik behandel mijn tegenhanger met respect en interesse. We moeten genieten van de prachtige momenten in ons leven die in de loop van de tijd kunnen rijpen, want liefde is als een roos, ze kan zich vrij ontwikkelen. Innerlijke waarden zijn belangrijker voor mij. Daarom haast ik niets, want alleen een vriendschap creëert een relatie.

Naam dabrittjuh-66X
Geslacht Vrouw
Leeftijd43 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Brussel
Postuur Dik
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Hoger niveau
levensstijl:
Ik heb geen kinderen
Belangstelling voor:
Koken, Televisie kijken, Natuur, Gezelschapsspellen, Astrologie