Prinses zoekt een man vol liefde.

Er was eens een mooie prinses. Op een dag moest ze er helaas achter komen: haar prins was gewoon een betoverde kikker die niet eerlijk tegen haar was. Hij deed de altijd gelukkige prinses diep pijn. 
Zo gebeurde het dat ze op 57-jarige leeftijd weer alleen was. Alleen met haar liefdevolle, eerlijke, loyale, behulpzame manier van doen. Met haar mooie uiterlijk, alleen met haar levenslust en de hoop om toch haar ware prins vol liefde te vinden. En omdat ze niet stierf, wacht ze nog steeds op haar lieve prins om haar uit haar toren te bevrijden en met haar op zijn witte paard naar zijn kasteel te rijden. Dit is geen sprookje, kom en vertrouw jezelf en we zullen ons sprookje beleven!

De jong van hart prinses is 58 jaar, 170 cm, engelachtig met kort rood haar en groen ogen. Ze houdt van reizen, de zon, de zee, de natuur, het besturen van een cabriolet, snelle auto’s, motorrijden. Ze kookt en bakt, gaat graag uit eten, houdt van lachen, is kosmopolitisch en houdt ook van ze romantische avonden voor twee!

Haar prins moet aardig, verfijnd, eerlijk, loyaal, grappig zijn tussen de 50 en 65 jaar. Hartelijk en vol liefde die hij me zou willen geven! Laat me alsjeblieft niet eeuwig wachten! Je prinses

Naam AngelbloodX
Geslacht Vrouw
Leeftijd58 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Brussel
Postuur Normaal
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Academisch niveau
levensstijl:
Ik rook niet, Ik heb geen kinderen, Ik sport niet
Belangstelling voor:
Natuur, Religie, Films, Reizen, Televisie kijken, Gezelschapsspellen, Koken