Liefdevolle meid die de juiste man veel te bieden heeft.

Ik ben 24 jaar oud. woon in Brussel. Ik doe bijna alles om te lachen. Hou ervan om met mensen grappen uit te halen en ik ben altijd in voor een feestje! Ik ben een eerlijke en leuke liefdevolle meid. Sommige mensen verwarren me soms met een idioot zonder me te leren kennen. Ze beoordelen me gewoon omdat ik blond en knap ben. Als ze me leren kennen, ontdekken ze dat ik slimmer ben dan de meeste mensen. Ik heb een hoger dan gemiddeld IQ en ik ben een kleine minx die meestal krijgt wat ik wil. Kan ook heel liefdevol en zorgzaam zijn, maar als ik iets wil. Zal ik er alles aan doen om het te krijgen. Ik ben een doorzetter. kan een diva zijn om te krijgen wat ik wil. Maar ik kan ook echt van zorgzaam zijn.

Ben een liefdevolle meid die de juiste man veel te bieden heeft. Ik hou van lange mannen. Ik hou van jongens die sporten. U hoeft geen 6-pack te hebben, maar u moet wel in goede conditie zijn. Ik hou niet van jongens met grote bierbuiken en ik ben dol op jongens met grote armen en strakke, nauwsluitende T-shirts. Je moet een baan hebben, ik wil met niemand uitgaan met een uitkering voor werkzoekenden. Ik weet dat het moeilijke tijden zijn, maar voordat je op zoek gaat naar liefde. Moet je je spullen op orde hebben. 

Ik wil niet uitgaan met jongens die blut zijn, ik ben een volwassen vrouw die een man nodig heeft om voor me te zorgen als ik ooit kinderen heb. Het is iets psychologisch, ik wil het gevoel hebben dat er voor mij gezorgd wordt. Ik denk niet dat het te veel gevraagd is. En als je het je niet kunt veroorloven om een ​​vrouw mee uit te nemen, vergeet het dan. Ik ben geen goedkope date en ik betaal geen 50% van de rekening met jou. Als je dit niet wilt, reageer dan niet op deze advertentie. Gemakkelijk.

Voor de echte mannen die lang, donker en knap zijn. Je mag me een bericht sturen en me meenemen op een date en kijken hoe het gaat. Ik ben niet in voor een affaire. Ben op zoek naar een echte man met een goed gevoel voor humor die in het begin zin heeft in een luchtig geklets dat kan leiden tot iets speciaals.

Naam DaVnE_24X
Geslacht Vrouw
Leeftijd24 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Brussel
Postuur Normaal
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Anders
levensstijl:
Ik rook, Ik heb geen kinderen
Belangstelling voor:
Disco's, Uitgaan, Muziek, Gezelschapsspellen, Boeken lezen, Seks, Televisie kijken