Leuke meid zoekt een date met knappe jongens.

Hopelijk ben je voor humor en kun je zien dat ik gevoel heb voor humor. Sommige van profielen die een date zoeken hier zijn zo serieus! Ik ben een leuke meid die graag lacht. Ik hou ook van een lekker drankje in het weekend. Hou van mijn rode wijn, dokters zeggen dat we elke dag een glas moeten drinken, maar ik drink liever een paar flessen om eerlijk te zijn.

Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de universitaire studie rechten. Ik wil advocaat worden. Ben op zoek naar een mooie lange, sterke jongen om al mijn studieschuld af te betalen (grapje) en hou van uitgaansgelegenheden zoals in de kroeg of op vakantie gaan. Ik spreek mijn mening uit en ik kan me niet druk maken over lichtgeraakte jongens. Je moet een goed gevoel voor humor hebben om met me uit te gaan.

Ik hou van dieren. Ik heb 1 hond en 3 katten. Je moet van dieren houden, want mijn huis en kleren zijn bedekt met bont! Serieus, ik hou er niet van, maar ik hou van dieren. Als je van kinderen houdt, nog beter omdat ik soms in het weekend als babysitter werk.

Ik zou mezelf omschrijven als absoluut prachtig, het meisje van je dromen! Maakt dat jullie jonge, knappe, stevige jongens nu op mij willen antwoorden? Fysiek ben ik blank, 165 cm lang, half lang bruin haar, 34c (meer dan een handvol is te veel jongens), en ik ben aantrekkelijk. Zo gezegd, ik ben goed genoeg! van de 10, zouden de meeste mannen me er een geven, als je begrijpt wat ik bedoel. Gevoel voor humor, snap je het?

Ik hou van een beetje Playstation 3 als ik babysit, je zult me ​​niet kunnen verslaan Street Fighter 4 of Grand Theft Auto 5. Misschien krijg ik de nieuwe Playstation 5 als hij uitkomt of als ik wat geld bij elkaar heb gespaard. Als je me je gamertag geeft, kan ik je toevoegen.

Ik woon bij mijn ouders en seks staat niet op het menu als je daar naar op zoek bent. Stuur me geen bericht als je ouder bent dan 30 jaar. Ik wil geen date met oude mannen, hoe aardig je persoonlijkheid ook is of hoe rijk je ook bent. Bedankt!

Dus dat is het echt, wat kan ik nog meer zeggen? Stuur me een bericht jongens en laten we een date hebben. Als het niet lukt, hebben we het tenminste geprobeerd. Misschien kunnen we vrienden worden. Aan iedereen die me een bericht heeft gestuurd en ik je niet terug heb gestuurd, het is omdat ik je niet mag, sorry.

Naam Lola90X
Geslacht Vrouw
Leeftijd19 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Brussel
Postuur Normaal
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Hoger niveau
levensstijl:
-
Belangstelling voor:
Boeken lezen, Uitgaan, Televisie kijken, Films, Sporten, Dansen, Winkelen