Alleenstaande vrouw zoekt een sympathiek man.

Ik ben een alleenstaande vrouw op de leeftijd van 50, heb geen kinderen of huisdieren, maar een verleden en ruwe kantjes en misschien een paar schroeven los. haha. Heb geen interesse in schoonheid, weinig interesse in sociale netwerken. Technisch vaardig en geïnteresseerd, 165 cm lang, halflang rood haar, (X) L-figuur, beetje mollig, geïnteresseerd in rommelmarkten, dagtochten, lange wandelingen, bioscoop en koken. 

Ik geef de voorkeur aan. Documentaire / voetbal in plaats van Netflix op tv. BBQ in plaats van 5 sterren restaurant bezoeken. Drink alcoholvrij bier in plaats van Prosecco. Draag een spijkerbroek. Ervaar de natuur in plaats van de grote stad. Campeer in plaats van pakketreizen. Korte trips / dagtochten in plaats van verre reizen. In plaats daarvan repareren / bouwen van een huis.  

Eerlijke, gevoelige persoonlijkheid. Niet gemakkelijk maar loyaal. Als je nu denkt dat je misschien een goede match voor mij bent, schrijf me dan een paar regels over jezelf. Waar je vandaan komt, is van ondergeschikt belang. Humor, eerlijkheid en loyaliteit zijn belangrijk. Je leeftijd zou goed moeten zijn. Uiterlijk en of je onsportief of een beetje mollig bent, zijn niet belangrijk. Sympathie is doorslaggevend.

Naam MEVROUW-KINKY1X
Geslacht Vrouw
Leeftijd50 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Brussel
Postuur Mollig
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Anders
levensstijl:
-
Belangstelling voor:
Tuinieren, Films, Politiek, Dansen, Astrologie, Reizen