Welke jongen houd ook van muziek?

Ik hou van dansen en muziek, ben dol op het schrijven van songteksten op mijn iPad. Ik kan breakdancen en ik hou van dansen in nachtclubs. Ik ga meestal vroeg naar nachtclubs, zodat ik op happy hour drankjes kan kopen, zo heb ik een beetje een goedkope avond. Ik hou er niet van om het dubbele te betalen, ik ben slim met mijn geld. Ik ben een koopjesjager, ik drink gin en sap, wodka cola, wisky cola, ik doe het allemaal. Ik word graag in de weekenden dronken. 

Mijn hart is van iemand die ik nog niet heb ontmoet. Ik ga voor jongens die langer zijn dan 1,80 meter. Mijn laatste vriend was 1.85 en hij trainde dagelijks. Ik wil niemand kleiner dan 1,8 meter, tenzij je je gebrek aan lengte op andere manieren kunt compenseren! Gebruik je fantasie jongens!

Ik ben 175 cm lang, Ik heb soms leesbril als ik het nodig om te lezen (duh). Ik draag meestal sportkleding, maar ik dress-up in het weekend om met glamoureuze kleding te pronken. Ik werk als parttime kapper en ik studeer geschiedenis op de universiteit. Ik hou van rustige avonden alleen, maar ik deel het liever met een vriend of vriendin. Ik kijk ook graag naar films, soms een muziek concert meepakken en bovenal hou ik van mensen die me aan het lachen kunnen maken.

Aan alle gekken hier, blijf alsjeblieft bij me vandaan. Ik wil je lul niet zien. Ik wil ook geen seks met jou hebben, dus stel me geen domme vragen. Ik ben op zoek naar dating om mee te beginnen en kijk hoe het gaat en dat is alles. Ik ben hier niet om af te spreken met willekeurige kerels.

Naam Gisella30X
Geslacht Vrouw
Leeftijd18 jaar
Zoekt een Man
Land Belgiƫ
Regio Antwerpen
Postuur Normaal
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Anders
levensstijl:
Ik heb geen kinderen, Ik sport niet
Belangstelling voor:
Gezelschapsspellen, Romantiek, Televisie kijken, Dansen, Sporten