Slanke vrouw wil weer bemind worden.

Ik ben 48 jaar oud, 165 cm lang, slank 57 kg, halflang rood haar, heel vrouwelijk. Ze zeggen dat ik een knappe vrouw ben. Ik leef in een scheiding en wil weer verliefd worden. Ik weet niet meer hoe het is om te flirten, verliefd te zijn of lief te hebben en bemind te worden. Voel jij hetzelfde? Ben jij ook eenzaam omdat je verlangt naar liefde, tederheid, saamhorigheid?

Zeker in deze vreselijke tijd wil je een partner waarmee je kunt knuffelen en genieten van de mooie dingen in het leven. Ik heb zelf een geweldige camper en ben op zoek naar een liefdevolle, welvarende, oudere man met een goed karakter, die mij graag meeneemt op mooie camperreizen in de natuur. Ik zou ook graag met je naar het zuiden gaan. Zou je het leuk vinden?

Net als ik moet je dol zijn op dieren (ik heb een grote hond), dicht bij de natuur zijn (geen stadsbewoner – geen feestbeest) en saamhorigheid waarderen. Ik hou van fietsen en tuinieren. Heeft u een eigen tuin? Dat zou leuk zijn, dan kan ik je helpen! Aangezien ik een niet-roker ben (je kunt wel een roker zijn als je buiten rookt) en af ​​en toe alcohol drinkt, zou het fijn zijn als het voor jou hetzelfde was.

Ik heb empathie, humor, eerlijkheid, loyaliteit en betrouwbaarheid en ik verwacht hetzelfde van mijn partner. Ik ben niet aan een plaats gebonden. Zoek geen affaire – avontuur maar wil bemind worden. Gekken kunnen de moeite besparen om mij te schrijven. Schrijf me in detail voor een eerste indruk! Als je interesse hebt, zou ik ook graag een foto zien van jou.

Naam VALLERY24X
Geslacht Vrouw
Leeftijd48 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Antwerpen
Postuur Slank
Afkomst Blank
Burgelijke staat Gescheiden
Opleidingsniveau Gemiddeld niveau
levensstijl:
Ik heb geen kinderen
Belangstelling voor:
Gezelschapsspellen, Boeken lezen, Winkelen, Films, Politiek, Natuur, Romantiek