Een fijne, harmonieuze relatie opbouwen.

Na wat ik heb meegemaakt, zou ik eigenlijk niet meer in het goede in de mens moeten geloven! Maar aangezien ik een optimist ben, geef ik niet op en ben ik er vast van overtuigd dat er nog steeds eerlijke en niet alleen egoïstische mannen zijn! Ik ben een vrouw vol gevoelens en ik wil ze laten zien en beantwoord worden. Ik zou graag een goede gesprekspartner hebben waarmee ik een fijne, harmonieuze relatie kan opbouwen. Wederzijds geven en nemen en vertrouwen, eerlijkheid, betrouwbaarheid, respect en loyaliteit vanzelfsprekend zijn.

Ik ben meer geïnteresseerd in de innerlijke waarden van een persoon dan in de uiterlijke en materiële! Vind je het ook belangrijk om elkaar met respect te behandelen bij meningsverschillen of kleine ruzies? Om elkaar op zulke moeilijke momenten niet te beledigen met waarderende opmerkingen. Daarna om zich te verzoenen en tegen elkaar te zeggen: “Sorry, lieverd, het spijt me, ik hou zoveel van je!” Mijn hart zou je graag zijn liefde willen schenken en ook graag door jou geliefd worden. Ik geef de hoop niet op om een ​​zeer liefdevolle, open, eerlijke en spontane man te leren kennen, naar wie ik kan uitkijken en die ik zekerheid, tijd en warmte kan geven en ontvangen.

Ben jij dat? Vind je mijn hoop leuk? Voel je je aangesproken, pak dan je pen en aarzel niet langer. Ik kijk nu al uit naar een bericht (met een foto zou leuk zijn) van je, die ik zeker zal beantwoorden. Dus je moet de 2e stap doen voor een fijne, harmonieuze relatie te hebben! Ben je al aan het schrijven? Ik wil liefde kunnen geven en nemen, niet alleen voor één nacht !!! Als je mij schrijft komen er natuurlijk ook meer foto’s van mij bij.

Naam dozemoosX
Geslacht Vrouw
Leeftijd58 jaar
Zoekt een Man
Land België
Regio Antwerpen
Postuur Slank
Afkomst Blank
Burgelijke staat Single
Opleidingsniveau Anders
levensstijl:
Ik rook niet
Belangstelling voor:
Religie, Natuur, Astrologie, Koken, Tuinieren